Siirry suoraan sisältöön

Kaikki tai ei mitään -pelin perusteet

Mikä tekee nettikasinosta suositun?

Kaikki tai ei mitään on yksi Veikkauksen suosituimmista lottopeleistä kenon rinnalla ja se muistuttaa paljon perinteistä lottoa. Kaikki tai ei mitään arvotaan päivittäin kello 21 ja kyseessä on onnenpeli, jota monet suomalaiset pelaavat ihan vain viihteen vuoksi.

Kaikki tai ei mitään pelissä pelaajan päätöksillä on suurempi rooli kuin esimerkiksi Veikkauksen kenossa ja lotossa. Tässä artikkelissa tutustutaankin tarkemmin Kaikki tai ei mitään -pelin perusteisiin ja erikoisuuksiin.

Pelaaja päättää sekä pelattavien rivien määrän että panokset

Kaikki tai ei mitään -pelissä pelaajan omilla päätöksillä on enemmän merkitystä, sillä paitsi että numerorivien määrän voi päättää itse, voi pelaaja määrittää myös rivien hinnan, minkä perusteella muodostuu pelattava panos. Esimerkiksi lotossa rivien hinnat on aina ennalta määriteltyjä, joten pelaajan ei voi itse määritellä peliin käytettyä summaa.

Tämä voi olla sekä hyvä että huono asia, sillä toisaalta pelaaja pystyy määrittämään rivin hinnan niin, että se on omissa taloudellisissa rajoissa, mutta toisaalta osa pelaajista saattaa nostaa panosta liikaa. On tärkeää, että Kaikki tai ei mitään -pelin kaltaisia lottopelejä pelataan mahdollisimman vastuullisesti, sillä nämä pelit on suunniteltu pääosin vain viihdettä varten.

Kaikki tai ei mitään -pelissä valitaan 12 numeroa 24 numerosta, mikä eroaa loton ja kenon numeromääristä. Lisäksi mukaan voi ottaa myös onnenapilan, johon tutustumme seuraavaksi.

Halutessaan peliin voi ottaa mukaan onnenapila-ominaisuuden

Kaikki tai ei mitään -pelin erikoisominaisuus on onnenapila-ominaisuus, jonka pelaaja voi ostaa pelin kylkeen. Onnenapilan pelikone arpoo numeron ja mikäli tämä numero osuu omalle kohdalle, pelin voitto nelinkertaistuu. Tämä ominaisuus saattaa kuitenkin osoittautua turhaksi, mikäli Kaikki tai ei mitään -pelistä ei tule ollenkaan voittoja.

On yleisesti tiedossa, että pelkästään onneen perustuvien pelien voittotodennäköisyys on hyvin pieni. Tästä huolimatta moni pelaa onnenpelejä, sillä se on monista jännittävää. Koskaan ei voi tietää, osuuko kohdalle onni vai epäonni.

Peliä voi pelata sekä paperisella kupongilla että verkossa

Kaikki tai ei mitään -peliä pelataan edelleen myös paperisella pelikupongilla, joita löytää Veikkauksen asiakaspalvelupisteiltä. Tämä pelitapa sopii paremmin sellaisille ihmisille, jotka kokevat verkkopalveluiden käyttämisen liian haastavaksi.

Mikäli Kaikki tai ei mitään -peliä pelaa verkossa, on pelin tulosten tarkistaminen suoraan Veikkaustililtä huomattavasti helpompaa. Paperisella kupongilla pelatessa pitää olla myös tietoinen siitä, että mikäli voitto sattuu omalle kohdalle, on pelaajan lunastettava voitto fyysisesti paikan päällä Veikkaus-pisteellä. Verkossa pelatessa voi voiton mahdollisesti saada tililleen myös digitaalisessa muodossa.

Kaikki tai ei mitään -pelin arvontaa voi seurata suorana televisiosta

Kaikki tai ei mitään -pelin arvonta näytetään joka ilta kello 21 MTV3-kanavalla, jolla näytetään myös monet muut Veikkauksen onnenpelien arvonnat. Jos peliin haluaa osallistua, on pelattava viimeistään kello 20.45 mennessä. Arvonnassa on mukana ohjelman juontaja, joka sanoo perinteisesti koneen arpomia numeroita ääneen. 12 arvotun numeron jälkeen arvotaan lopulta myös onnenapilanumero.

Pelin tulokset pystyy tarkistamaan verkosta ja Veikkaus-pisteeltä

Mikäli ei ehtinyt katsoa Kaikki tai ei mitään -pelin suoraa lähetystä, voi pelin tulokset tarkistaa myös Veikkauksen verkkosivustolta tai kysymällä suoraan Veikkauksen asiakaspalvelupisteeltä, mikäli käytössä on Veikkaus-kortti.

Nykyään helpointa tämän hoitaminen on tietenkin verkossa, mutta kannattaa aina varmistua siitä, että on tarkistamassa oikean pelin tuloksia, sillä peli järjestetään kuitenkin päivittäin.

Yhteenveto

Kaikki tai ei mitään on siis suosittu Veikkauksen onnenpeli, jossa pelaajat pystyvät päättämään itse panoksensa suuruudesta. Moni suomalainen tykkää pelata peliä vapaa-ajalla ihan vain huvin vuoksi.