Keno voitonjako

Keno kuuluu ehdottomasti suomalaisten suosikkipeleihin. Sitä onkin pelattu jo vuosikymmeniä, joten peli on tullut tutuksi vuosien saatossa. Kenoa pelataan aina kiinteällä voitonjaolla, joten jokainen voi tutustua kenon voitonjakoon ennen pelaamisen aloittamista. Keno voitonjako määrittyy sen mukaan, millä tasolla kenoa pelataan. Pelissä on kymmenen tasoa. Tasot ovat 2-10. Tasolla 2 valitaan kaksi numeroa ja tasolla 10 kymmenen numeroa. Mitä korkeammalla tasolla pelataan, sitä suuremmiksi myös voitot nousevat. Toisaalta korkeammilla tasoilla tulee saada enemmän numeroita oikein.

LISÄTIETOA KENOSTA

Tutustu kenonumeroihin

Kenotulokset-ikoni

Kenonumerot

Mitä ovat kenonumerot ja miten ne tarkistetaan oikein?

Raha-ikoni

Kenotulokset

Miten kenotulokset tarkistetaan ja kuka ne arpoo?

Keno voitonjako ja panoksen määrä

Kenon tasot eivät sinällään vaikuta panokseen mitenkään. Kenoa voi pelata vaikka vain 50 sentillä riviä kohti niin halutessaan. Toisaalta taas yhteen riviin voi panostaa suuriakin summia. Keno voittoluokat määrittävät kunkin pelin maksimivoiton.

On kuitenkin selvää, että mitä suuremmalla summalla uskaltaa panostaa, sitä enemmän on myös mahdollista voittaa. Korkein voitto voidaan saavuttaa tason 10 kenolla ja pelaamalla kaikista suurimmalla sallitulla panoksella, joka on yleensä kymmenen euron luokkaa.

Kenon tasoja ja panoksia voi myös sekoittaa. Yhdessä pelissä voi siis olla monta eri riviä, joiden panokset eivät suinkaan ole samat keskenään. Pelaajalla on vapaat kädet valita tasojen väliltä.

Mies raksii kenonumeroita kupongille

Lisää tietoa kenosta

Tutustu kenoon läpikotaisin ja opi pelin salat

Nettikasinoiden tarjoamat erilaiset bonukset

Mistä voin tarkistaa kenotulokset tänään ja paljonko voitin?

Tiedätkö, kuka arpoo viralliset kenonumerot ja mistä ne voi tarkistaa helpoiten?

Mies hurraa, koska on voittanut kenossa

Lue viimeisimmät kenouutiset ja opi lisää kenon pelaamisesta, panoksista ja voitoista.

Milloin kenovoitot maksetaan?

Kenovoitot maksetaan aina pelin jälkeen. Jos kenonumerot arvotaan tiettyyn aikaan päivästä, pelaaja voi pelata kenoa koska tahansa, mutta arvonta suoritetaan aina ilmoitettuun aikaan. Vasta tuolloin saa tietää oikeat kenonumerot.

Kun kenonumerot on arvottu, pelaaja pääsee tarkistamaan omat pelinsä ja saa selville, tuliko kenosta voittoa. Jos yhdestä tai useammasta rivistä tuli voitto, lisätään voittorahat pelaajan pelitilille. Ne voi nostaa sieltä omalle pankkitililleen silloin, kun haluaa. Näin kenovoitoista pääsee siis nauttimaan koska tahansa, sillä voitot maksetaan nopeasti pelaajalle.